KeranKatujuhlat_FB

 

KERAN KATUJUHLAT 26.8. 

 
Keran Katujuhlat kutsuu kesän viimeisenä perjantaina 26.8. kaikki sankoin joukoin Keran Halleille!
Tapahtumassa on luvassa muun muassa dj- ja livemusiikkia, tanssityöpaja, suosittu Keran Kirppis, hodareita sekä Kera-kollektiivi -elokuvan esitys.
 
AIKA: Perjantai 26.8.2022, klo 16 – 23
PAIKKA: Keran Hallien sisäpiha ja Keran Uusi katu itäisellä sisäänkäynnillä. Osoite: Karamalmintie 2, Kera, Espoo.
VAPAA PÄÄSY: Tapahtuma on maksuton, esteetön ja soveltuu kaikenikäisille.
 
🌸 MUSIIKKI 🌸
Julkaistaan myöhemmin
 
🌸 HUSTLE-TANSSITYÖPAJA 🌸
Hustle on 70-luvun New Yorkissa discobuumin aikaan syntynyt tanssilaji, jota tanssitaan pareittain. Lajin juuret ovat mambossa, swingissä ja muissa lattaritansseissa, minkä vuoksi lajista käytetään toisinaan myös nimitystä spanish hustle tai latin hustle.
Keran katujuhlissa hustle-tanssia saapuvat opettamaan suomalaisen hustle-skenen aktiivit Tanja Kuurola ja Niklas Isola. Tanssityöpajaan voi osallistua kuka tahansa ilman aikaisempaa kokemusta ja tunnille voi saapua myös yksin, sillä pareja vaihdellaan tanssitunnin aikana.
Työpaja järjestetään Keran Uudella kadulla klo 17.00-18.30.
Maistiaisia hustlesta voit käydä kurkkaamassa täältä.
 
🌸 KERAN KIRPPIS 🌸
Kirppis järjestetään Keran Hallien sisäpihalla klo 16-20. Kirppis järjestetään puistokirppis-tyyppisesti eli myyntipaikat ovat ilmaisia, eikä niitä tarvitse varata ennakkoon. Tuothan vain oman pöydän, rekin tai lakanan. Myyjät voivat tuoda tavarat myyntialueelle klo 15 eteenpäin, jonka jälkeen autot on siirrettävä myyntialueelta parkkipaikalle. Lisätietoa järjestelyistä hieman lähempänä.
 
🌸 HODARITARJOILU 🌸
Kera-kollektiivi tarjoilee ilmaiseksi vegaanisia hodareita! Grilli on kuumana klo 18 eteenpäin Keran Uudella kadulla.
 
🌸 KERA-KOLLEKTIIVI – KUNNES SEINÄT SORTUVAT -ELOKUVA 🌸
J.H. Jylkän dokumenttielokuva sai ensi-iltansa keväällä 2022. Kaunis elokuva paneutuu Kera-kollektiivin toimintaan ja Keran Halleilla järjestettyyn Concreate Urban Art festivaalin, joka väritti hallien aluetta pahimpaan pandemia-aikaan. Elokuva esitetään Tired Uncle’s Taproomin tiloissa klo 21 eteenpäin. Kesto 1h 28min.
 
 
 
 
 
 
ESTEETTÖMYYS
Tapahtuma ja Keran Hallit ovat esteettömiä. 
Huomioithan kuitenkin saapuessasi, että Keran juna-asema on valitettavasti esteellinen junan ja laiturin väliin jäävän suuren raon vuoksi. Tapahtumapaikalle on mahdollista saapua myös bussilla sekä omalla autolla.
 
SAAPUMINEN
Junalla: E- tai U-juna. Kävele Keran juna-asemalta itään seuraten Keran Hallien taiteella koristeltua verkkoaitaa.
Keran Hallien pääportti löytyy hiekkaparkkipaikan vierestä. Tule portista läpi, kävele sisään hallien pinkistä pääovesta ja suoraan käytävän päätyyn aulan jälkeen. Käytävän päädyssä astu ovesta hallien sisäpihalle.
Bussilla: 532 ja 114, pysäkki Nihtimäki (E1306). Kävele puomiportista alueelle ja suuntaa hallien sisäpihalle.
Pyörällä: Keran Hallien pyöräparkki löytyy pääportin vierestä sekä sisäpihan alusta Taproomin terassin vierestä.
Autolla: Keran Hallien hiekkaparkkipaikka löytyy hallien pääportin ja junaraiteiden välistä. Aja parkkipaikalle Karantieltä. Tämä parkkipaikka on ParkkiPaten valvonnan alla, käytäthän siis parkkikiekkoa, pysäköinti on maksutonta 4 tunnin ajan.
 
WC-TILAT JA VESIPISTEET
Useita vessoja löytyy itä-hallista (urheiluhalli) pukuhuoneiden yhteydestä sekä Taproomin läheltä. Esteetön WC löytyy urheiluhallin pukuhuoneiden vierestä, hallien pääoven lähettyviltä, Padel Housen sisäänkäynnin vierestä.
 
TURVALLISEN TILAN PERIAATTEET

Haluamme, että tapahtumassamme on kaikilla hyvä olla, minkä vuoksi tapahtumassa noudatetaan turvallisen tilan periaatteita. Kunnioitathan siis muiden rajoja. Älä myöskään tee turhia oletuksia kanssaolijoiden taustoista, sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai muista identiteettitekijöistä. Kaikenlainen häirintä, syrjintä tai muu toisten rajojen rikkominen johtaa häiriköijän poistamiseen alueelta. Mikäli kohtaat häirintää tai ahdistavia tilanteita tapahtumassamme, ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaan!