Kerafest järjestetään taas, 29.7.
klo 15-22!
 
Yhden päivän ilmaisilla festareilla Keran Halleilla esiintyvät Mummin kullat, Paha Kurki, Antti Autio yhtyeineen, Luukas Oja ja Puhelinseksi!
 
Tapahtumassa lisäksi opastettuja katutaidekierroksia ja ruokakojuja. Kerafest on maksuton, esteetön ja sopii kaikenikäisille! Tervetuloa!
 
Keran Hallit ovat Espoon Kerassa sijaitseva entinen logistiikkakeskus, jotka ovat nyt väliaikaiskäytössä vielä muutaman vuoden, kunnes ne tekevät tilaa uudelle asuinalueelle. Parin viimeisen vuoden aikana entisen logistiikkakeskuksen sisätilat ja piha-alue on täyttynyt eri alojen toimijoista ja seinät ovat saaneet väriä valtavista muraaleista. Entiset lastauslaiturit ovat muuttuneet esiintymislavaksi.
 
*ESIINTYJÄT*
 
MUMMIN KULLAT
Mummin Kullat soittaa kokeilevaa folk-musiikkia. Vaikutteita on ammennettu trancesta punkkiin ja valssista poppiin.
Surkuhupaisat sanoitukset käsittelevät yksilön hapuilua hullussa maailmassa arkisin esimerkein. Stockmannin pullonpalautuksessa tarvitaan apua ja hiekotettua tietä pitkin pääsee aikuisten tarhaan.
Mummin Kultien kokoonpanossa soivat kitara, koskettimet, klarinetti, sello ja kolmiääninen laulu. Albumilla folk-kappaleet saavat mausteeksi hupsuja sovituksia ja yllättäviä elektrovaikutteita.
 
Mummin kullat – No mitä: https://youtu.be/ZYwMUtoYtGc
 
PAHA KURKI
“oltiin kahdestaan trio nyt ollaan kolmisteen duo”
 
 
ANTTI AUTIO 
Antti Autio on yksi Suomen rakastetuimmista uuden polven laulaja-lauluntekijöistä. Autio soittaa raikkaaseen ja vahvaan laululyriikkaan sekä polveilevaan kitarointiin pohjautuvaa suomenkielistä musiikkia. Voimakkaat ja vilpittömät kappaleet kaipuusta ja rakkaudesta ovat lumonneet kuulijat ympäri Suomen. Ahkerasti keikkailevan artistin intensiiviset ja tunnelmalliset konsertit ovatkin useasti myyneet loppuun. Autiolla on poikkeuksellinen kyky vangita kuuntelija tilaan, jossa ajantaju sumenee.
 
 
LUUKAS OJA
Kovassa nosteessa oleva Luukas Oja tunnetaan energisistä keikoistaan ja kantaaottavista lyriikoistaan. Bändi on esiintynyt muun muassa Ilosaarirockissa ja Provinssissa.
 
Luukas Oja – Vielä tänään https://youtu.be/iMx6ZgecR6o
 
PUHELINSEKSI
Katkeransuloista punk rockia soittava Puhelinseksi on täynnä tunnetta. Sydäntäsärkevät tekstit ja riipaisevat melodiat toimitettuna armottomalla energialla on yhtyeen tavaramerkki. Vuonna 2015 Rovaniemellä perustettu yhtye on kiertänyt kiihtyvällä tahdilla ympäri Suomea ja muuta Eurooppaa.
Vuoden 2016 Meillä on ikävä kaikkea -minialbumin rujon kauniista punkista Puhelinseksi on kulkenut hienovaraisesti kohti syvempiä sävyjä. Kesäkuussa 2022 ilmestynyt yhtyeen toinen täyspitkä albumi Vieraita toisillemme (Svart Records) on vakavailmeisempi rock-levy, joka nousi Suomen Viralliselle Fyysiselle albumilistalle sijalle 8. ja Puhelinseksi valittiin YleX-radiokanavan Läpimurto 2022-listalle.
 
 
TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET
Haluamme, että Kerafesteilla kaikilla on hyvä olla, minkä vuoksi tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Kunnioitathan siis muiden rajoja. Älä myöskään tee turhia oletuksia kanssaolijoiden taustoista, sukupuolesta, seksuaalisuudesta tai muista identiteettitekijöistä. Kaikenlainen häirintä, syrjintä, toisten rajojen rikkominen johtaa häiriköijän poistamiseen alueelta. Mikäli kohtaat häirintää tai ahdistavia tilanteita tapahtumassamme, ole rohkeasti yhteydessä henkilökuntaan.
Lisää tietoa turvallisemman tilan periaatteista: https://www.helsinkiurbanart.com/turvallisemman-tilan…/
 
ESTEETTÖMYYS
Keran Hallit, Karamalmintie 2, Espoo.
Tapahtumapaikka on esteetön. Valitettavasti kuitenkin Keran juna-asema on esteellinen. Paikalle pääsee esteettömästi bussilla sekä omalla autolla. Tarkemmat saapumisohjeet löydät osoitteesta https://www.keranhallit.fi/saapumisohjeet/. Autoilija, huomioithan, että Hallien parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista 4 tunnin ajan parkkikiekolla.
KeraFest2023_nettisivu