• KERAN KIRPPIS 1 TWO LINES

Keran Kirppis 12.9.

Kirppis järjestetään Espoossa Keran Hallien sisällä klo 11–15. 

Myyntipaikat ovat ilmaisia, eikä niitä tarvitse varata ennakkoon. Kuka tahansa voi siis tulla myymään tavaransa, kunhan vie kaikki myymättömät tavarat mukanaan pois ja siivoaa jälkensä. Myyjä voi tuoda mukanaan myyntipöydän, lakanan tai järjestää myyntipisteensä haluamallaan tavalla.

Facebook-tapahtumaan: Keran Kirppis

Skrollaa alas nähdäksesi tarkemmat infot ja aluekartan.

🔸 PAIKKA 🔸

Keran Hallit, Karantie 2, Kera, Espoo
Katso alueen kartta alla.

🔸 SAAPUMINEN 🔸
Junalla: E- tai U-juna. Kävele Keran juna-asemalta itään seuraten Keran Hallien taiteella koristeltua verkkoaitaa.

Keran Hallien pääportti löytyy pysäköintialueen vierestä. Tule portista läpi ja suuntaa kohti pääovia. Aulasta tultaessa kävele suoraan Loft Gymin ja Padel Housen välistä vastakkaiselle hallin seinustalle.


Bussilla: 532 ja 114, pysäkki Nihtimäki (E1306). Kävele puomiportista alueelle ja suuntaa kohti Keran Hallien sisäpihaa. Kulje N611-nosto-ovesta sisään ja olet perillä.

Pyörällä: Keran Hallien pyöräteline löytyy pääportin vierestä.

Autolla: Keran Hallien parkkipaikka löytyy portin vierestä alueen aidan ulkopuolelta. Aja sisään Karantieltä. Parkkiaika on 4 tuntia, muista käyttää parkkikiekkoa! 

🔸 MYYJÄT 🔸

Myyjät voivat tuoda tavarat myyntialueelle klo 10.00 eteenpäin. Mikäli tuot tavarat autolla, aja Keran Hallien sisäpihalle Karantien ja Lansantien risteyksen ajoportista. Voit purkaa auton Hallien sisäpihalla ja ajaa sen hallin päätyyn myyjien omalle parkkipaikalle. Huom! Tämä parkkipaikka on tarkoitettu vain myyjille, ostajien on jätettävä autonsa Keran Hallien viralliselle parkkikselle. 

Katso parkkipaikkojen ja kirpparialueen kartta alla.

 

🔸 MUUTA 🔸

Ethän tule paikan päälle mikäli tunnet itsesi sairaaksi. Muista myös pitää turvavälit muihin kirppistelijöihin. 

Keran kirppis tehdään yhdessä. Jokainen on vastuussa omista tavaroistaan ja roskistaan, joten muista siivota myyntipisteesi ympäristö ennen lähtöä.

Mikäli kävijöitä on paljon, voimme joutua rajoittamaan kävijämäärää.

Jos sinulla on lahjoitettavia ehjiä vaatteita tai tavaroita, Nihtisillan Kierrätyskeskus sijaitsee alle kilometrin matkan päässä Keran Halleilta osoitteessa Kutojantie 3. Lue lisää Kierrätyskeskukselle lahjoittamisesta täältä

Keran Kirppis 12.9.