• IMG_2899
  • Osmo Inferno & Pallo Ollap2

OSEK & PALLO

Osek on turkulainen graffitimaalari, joka on maalannut aktiivisesti jo vuodesta 1997 lähtien. Osek on tyypillistä maalauksen muovautuminen hetkeen ja ympäristöön sopivaksi – hän ei perusta tarkoista luonnoksista ja etukäteen suunnitellusta väripaletista, vaan lopullinen idea syntyy vasta maalauspaikalla.

IG: @badseeds_osek

Pallo on yksi Keralle valituista taiteilijoista, joka tuo graffitia mukaan alueelle. Pallon tyyli on alati muuttuva, sillä hän kertoo kyllästyvänsä nopeasti maalaamaan samoja asioita kerta toisensa jälkeen. Pallo on ollut aktiivinen katutaiteilija jo monen vuoden ajan, ja ensimmäiset graffitikokeilunsa hän teki vuosituhannen vaihteessa. Varsinainen graffiti-innostus nousi pintaan kymmenisen vuotta sitten.

IG: @pallollap

Osek ja Pallo maalasivat Keran Halleille kaksi suurta teosta. Molemmissa taideteoksissa voi nähdä graffitista, katutaiteesta, sarjakuvista ja vanhoista skeittigrafiikoista haettua inspiraatiota. Keran maalauksissa on kaikki kaksikolle tyypilliset asiat sekoitettuna yhdeksi kokonaisuudeksi.