Tapahtumajärjestäjän ohjeet

Tervetuloa tekemään tapahtumaa Keran Halleille! Jotta hommat sujuisivat hyvin ja yhteisymmärryksessä kaikkien kanssa, ota huomioon seuraavat ohjeistukset.

1. TAPAHTUMIEN LUONNE

Keran Halleilla on kaksi tapahtumakäyttöön tarkoitettua sisätilaa (Lähettämö ja Konttori) sekä ulkotila (Keran Keidas), jossa voi järjestää niin ilmaisia ja kaikille avoimia tapahtumia kuin myös maksullisia, joista järjestäjä perii sisäänpääsymaksun. Myös yksityistilaisuudet, kuten synttärijuhlat ovat mahdollisia. Ilmaistapahtumissa ensisijalla ovat suuremmat tapahtumakokonaisuudet, joissa on ohjelmaa usean tunnin ajan.

2. TAPAHTUMA-AIKA

Ilmaistapahtumia voi järjestää perjantaisin ja lauantaisin klo 12-22 välisenä aikana, mutta myös muut ajankohdat ovat tarvittaessa mahdollisia. Maksullisia ja yksityistapahtumia voi järjestää myös muina päivinä ja ne voivat jatkua myös myöhempään. 

3. TILAVUOKRA

Kaikille avoimien ilmaistapahtumien järjestäminen Keitaalla, Lähettämössä sekä Konttorissa on maksutonta klo 22 asti.
Kera-kollektiivi perii maksun sisätiloissa järjestettävistä tapahtumista, jos ne ovat:

  • maksullisia tapahtumia
  • yksityisiä tapahtumia
  • ilmaistapahtumia, jotka kestävät klo 22 jälkeen.

Tapahtuman tilavuokra määritellään tapahtumakohtaisesti. Näitä tapahtumia koskien voit pyytää meiltä tarjouspyynnön tapahtumalomakkeella.

Huolehdimme myös tarvittaessa järjestyksenvalvonnasta tapahtumissa. Järjestyksenvalvontakulut sisältyvät julkisten tapahtumien tilavuokraan.

4. KORONARAJOITUKSET

Seuraamme viranomaisten asettamia yleisötilaisuuksien kokoontumisrajoituksia ja käynnistämme tapahtumakauden, kun se on mahdollista. Huomioithan tämän tapahtuma-ajankohtaa suunnitellessa. Järjestäjä vastaa siitä, että tapahtuma järjestetään osallistujille turvallisella tavalla.

5. SÄÄVARAUS

Huonon sään sattuessa kohdalle ulkotiloissa järjestettävän tapahtuman pystyy siirtämään sisätiloihin, mikäli tilat ovat vapaana.

6. KALUSTEET

Konttorista löytyy pieni määrä kalusteita (noin 50 tuolia ja muutama pöytä) sekä jääkaappi järjestäjän käyttöön.

7. TEKNIIKKA

Tekniikka sekä äänitekniikko ovat järjestäjille täysin ilmaisia riippumatta tapahtuman luonteesta. Meiltä löytyy live- ja DJ-keikkoihin riittävä äänentoisto sekä mikit ja ständit. Lähettämössä on näiden lisäksi myös valotekniikkaa.

Järjestäjän pitää tuoda omat soittimet, vahvistimet tai levysoittimet sekä dj-mikserin. Voit käyttää teknikkomme avustuksella laitteitamme, mutta pidä huolta, että ne pysyvät kunnossa ja tallessa. Tapahtuman järjestäjän tulee korvata vahingoittuneet tai kadonneet tavarat.

Jos haluat perua äänentoistoa tarvitsevan tapahtuman, sinun tulee ilmoittaa siitä vähintään kaksi viikkoa etukäteen. Muutoin perimme peruutuksesta 100 €:n maksun kattaaksemme ääniteknikon buukkauksesta aiheutuvat kulut.

8. RUOKA JA JUOMA

Tapahtumatiloihin saa tuoda omat ruoat ja juomat.

9. SIIVOAMINEN

Järjestäjä sitoutuu pitämään julkisen tapahtuman siistinä koko tapahtuman ajan sekä siivoamaan tapahtuma-alueen heti tapahtuman loputtua. Yksityistapahtuman järjestäjän on siivottavat tilat vuokra-ajan puitteissa.

10. MUUT TAPAHTUMAT

Päivän aikana tiloissa voi olla useita eri tapahtumia. Ota siis huomioon myös toisten tarpeet ja aikataulut, ja ole joustava tarvittaessa.

11. TAPAHTUMASTA TIEDOTTAMINEN

Muista tiedottaa aktiivisesti yleisötapahtumastasi, sillä sinä tiedät parhaiten, ketä tapahtuma kiinnostaa ja mistä yleisösi tavoittaa. Suositeltavaa on tehdä tapahtumalle myös oma Facebook-tapahtuma. Pääasiallinen tiedotusvastuu tapahtumasta on järjestäjällä, mutta me autamme markkinoinnissa postaamalla kaikista julkisista tapahtumista Kera-kollektiivin nettisivuilla ja somessa.