Tervetuloa järjestämään tapahtumia Keran Halleilla!

Keran Halleilla on yksi ulkotapahtumatila ja kaksi sisätilaa, jossa kaikilla on mahdollisuus järjestää tapahtumia. Tapahtumia voi järjestää ensisijaisesti perjantaisin ja lauantaisin klo 12-22 välisenä aikana, mutta myös muut ajankohdat ovat tarvittaessa mahdollisia. Ensisijalla ovat suuremmat tapahtumakokonaisuudet, joissa on ohjelmaa usean tunnin ajan.

Kaikille avoimien ilmaistapahtumien järjestäminen Keitaalla, Lähettämössä sekä Konttorissa on maksutonta klo 22 asti. Myös kello 22 jälkeen kestävien tapahtumien järjestäminen on mahdollista sisätiloissa, mutta niistä perimme maksun, joka määritellään tapahtumakohtaisesti.

Ilmaistapahtumien lisäksi tiloissa on mahdollista järjestää myös maksullisia tapahtumia sekä yksityistilaisuuksia. Näitä tapahtumia koskien voit pyytää meiltä tarjouspyynnön. 

Tarjoamme kaikkiin tapahtumiin äänentoistolaitteet, ääniteknikon sekä valot. Lisäksi huolehdimme myös tarvittaessa järjestyksenvalvonnasta tapahtumissa.

Voit ehdottaa ilmaistapahtumaasi tai kysyä tarjousta tilaisuudellesi lomakkeella! Tutustuthan kuitenkin ensin tapahtumanjärjestäjän ohjeisiin. 

HUOM! Seuraamme viranomaisten asettamia yleisörajoituksia ja käynnistämme tapahtumakauden, kun se on mahdollista. Huomioithan tämän tapahtuma-ajankohtaa suunnitellessa. 

Keran Keidas

Keran Keidas on Hallien väliin jäävä sisäpiha. Keitaalla pääset järjestämään tapahtumia kymmenmetristen muraalien välissä. Aluerajauksesta riippuen pihalla on mahdollista järjestää kymmenien ihmisten intiimejä tapahtumia tai jopa tuhansien kävijöiden isompia festareita. 

Lähettämö

Lähettämö on yksi Hallien uusista tapahtumatiloista. Lähettämö palveli Inexin logistiikkakeskuksen aikana varastona, josta tavaraa lähetettiin eteenpäin seuraaviin kohteisiin, nyt sieltä lähetetään kulttuuria. Täällä pääset järjestämään tapahtumasi ainutlaatuisessa vanhassa hallissa, jonka seiniä koristaa nykyisin graffiti ja katutaide. Lähettämön perälle on rakennettu kiinteä lava, jota voit hyödyntää tapahtumassasi. Tilassa on mahdollista järjestää jopa 450 hengen tapahtumia.

Konttori

Konttori eli toinen juuri valmistunut tapahtumatila tarjoaa tunnelmallisen miljöön pienemmille tapahtumille. Entinen toimistotila on nykyisin täynnä eri urbaanin taiteen muotoja edustavia teoksia. Tilassa on pienempiä huoneita sekä isompi entinen avokonttori, johon on rakennettu myös pieni kiinteä lava. Tilasta löytyy myös keittiö, joka on tapatumanjärjestäjän käytettävissä. Konttorissa tapahtumiin voi osallistua 100 henkeä.

Nimetön-1
Kerakollektiivi_concreate_valmiit-106
Kerakollektiivi_concreate_valmiit-110