Keran Hallit  sijaitsevat Espoon Kerassa, osoitteessa Karamalmintie 2. Keraan on 15 minuutin junamatkan päässä Helsingin Rautatieasemalta ja se sijaitsee joukkoliikenteen AB-vyöhykkeellä. Keran Hallit löytyvät aivan juna-aseman vierestä.

AUTOLLA

Keran Hallien osoite on Karamalmintie 2, 02630 Espoo. Keran Hallien pysäköintialue sijaitsee hallien sisäänkäyntiä vastapäätä, junaradan ja Karantien välissä. Pysäköintialueelle käännytään Karantieltä etelään päin ajettaessa ennen halleja, ja vastaavasti pohjoiseen päin ajettaessa hallien jälkeen. Käytä pysäköintikiekkoa. Pysäköinti on ilmaista ja sallittua enintään 4 tuntia kerrallaan.

Mikäli vierailet panimoissa tai muiden länsi-hallin toimijoiden luona, voit parkkeerata autosi hallien sisäpihalle. Aja sisäpihalle Karantien ja Lansantien risteyksestä.

JUNALLA

Keran Hallit sijaitsevat aivan Keran aseman vieressä, B-vyöhykkeellä. Pääset Keraan E- ja U-junilla esimerkiksi Helsingin päärautatieasemalta (15 min), Leppävaarasta (4 min) ja Espoon keskuksesta (8 min). Keran asemalta on noin 5 minuutin kävelymatka Keran hallien sisäänkäynnille. Katso junien muut pysäkit ja tarkemmat aikataulut HSL reittioppaasta.

BUSSILLA

Pääset Keran Halleille Espoosta bussilla 532 (Matinkylä – Leppävaara). Hallien lähimmät bussipysäkit ovat Karantiellä, Lansanportti E1810 ja E1811. Katso bussin muut pysäkit ja tarkemmat aikataulut HSL reittioppaasta.

ESTEETTÖMYYS

Liikuntarajoitteisten pysäköinnille on varattu paikkoja Keran Hallien pääsisäänkäynnin läheisyydestä. Näille paikoille ajaminen tapahtuu Nihtikujan ja Karantien risteyksestä.