Keran Hallien tapahtumatilat 2020–2021

Kera-kollektiivin kaksivuotinen kausi Keran Halleilla on päättynyt. Tapahtumatilat ovat jääneet purkutyömaan alle, joten vuokratiloja ei valitettavasti enää ole. Täten myöskään paljon kysyttyjä Keran Kirppiksiä ei järjestetä.

Kiitämme kaikkia tapahtumajärjestäjiä, tapahtumiin osallistujia ja muita Kera-kollektiivin ystäviä!

Keran Keidas

Keran Keidas on Hallien väliin jäävä sisäpiha, johon on rakennettu kahdesta lastauslaiturista katettu lastaamolava. Suomen suurimman muraalikeskittymän keskellä sijaitsevalla Keitaalla on järjestetty lukuisia tapahtumia vuosina 2020-21.

Nimetön-1

 

Lähettämö

Lähettämö palveli Inexin logistiikkakeskuksen aikana varastona, josta tavaraa lähetettiin eteenpäin seuraaviin kohteisiin. Viimeisinä vuosinaan Lähettämöä kunnioitettiin lähettämällä sieltä kulttuuria! Ainutlaatuisen vanhan hallin seiniä koristivat graffitit ja katutaide, ja sen perälle oli rakennettu kiinteä lava, jota hyödynnettiin erilaisissa tapahtumissa.  Lähettämö purettiin tammikuussa 2022.

Kerakollektiivi_concreate_valmiit-106

 

Konttori

Konttori tarjosi tunnelmallisen miljöön pienemmille, noin sadan hengen tapahtumille. Entinen toimistotila oli täynnä eri urbaanin taiteen muotoja edustavia teoksia, ja myös sinne oli rakennettu tapahtumia varten pieni, kiinteä lava. Konttori purettiin tammikuussa 2022.

Kerakollektiivi_concreate_valmiit-110