241159568_1999123590265346_1596924516950765094_n

24.9. Female Voices Rock Fest

Keran Hallien aurinkoinen sisäpiha Keran Keidas on saanut väriä pintaan lukuisista muraaleista ja entisille lastauslaitureille on rakentunut esiintymislava Lastaamo. Syyskuun lopussa Lastaamolla soi naisvetoinen rokki ja metalli, kun lavalle nousevat Mist Descends, Amber Shadows ja Keoma! Ratbreed joutui valitettavasti perumaan tulonsa sairastapauksen vuoksi.
 
18:15 Mist Descends
19:30 Amber Shadows
20:45 Keoma
 
Tapahtuma on maksuton ja esteetön. Huomioithan kuitenkin saapuessasi, että Keran juna-asema on valitettavasti esteellinen. Tapahtumapaikalle on mahdollista saapua myös bussilla sekä omalla autolla. Tarkemmat saapumisohjeet löydät osoitteesta https://www.keranhallit.fi/saapumisohjeet/.
 
Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia. Ethän saavu paikalle sairaana.
 
Tapahtumaan voit tuoda mukanasi omat eväät ja virvokkeet. Keran Keitaalla on myös Tired Uncle’s Taproomin terassi, joka tarjoaa halleilla toimivien kolmen panimon tuoretta olutta sekä toimivia suupaloja oluen kylkeen.
Tired Uncle’s Taproom ja terassi ovat auki klo 15-23, josta juomia voi ostaa myös mukaan.
 
Keoma
Keoma is a six-piece creative musical collective that produces tunes from diverse substances of the universe. Our method is simple: do what you love and the rest will follow. Our debut album “Synthesis” was released on the 12th of Feb 2016. Keoma is currently recording their second album, expected to be released in 2021.
 
Amber Shadows
Enkelisäveliä ja demonista karjuntaa! Amber Shadows soittaa modernia alternative rockia grungella, punkilla ja metallilla maustettuna. Omien suomenkielisten biisien teemoissa kuljetaan mielen varjonpuoleisilla reunoilla. Amber kietoo ensin sielusi pikkusormensa ympärille ja repii sen sitten nautinnollisesti riekaleiksi. Amberin läsnäoloa ei voi kuvailla, se pitää kokea!
 
Mist Descends
Mist Descends tanssii sävellyksissään ja sanoituksissaan toivon ja tuskan jatkuvassa pyörteessä. Ilmaisumuotomme on vivahteikas ja hakee inspiraatiota niin pop, grunge, rock, proge kuin hevimusiikistakin. Iskevien riffien johdosta on musiikkiamme kuvattu myös termillä Stadion Rock. Tiemme on alkanut keväällä 2014. Vuoden 2019 alusta bändiin on liittynyt uusi laulaja Julia ja koko bändin ilmaisu on kehittynyt uuteen ilmeikkääseen suuntaan. Nyt on aika nousta lavoille!