30.7.2022 KERAFEST @ Lastaamo-lava

 

Parin viimeisen vuoden aikana entisen logistiikkakeskuksen sisätilat ja piha-alue on täyttynyt eri alojen toimijoista ja seinät ovat saaneet väriä valtavista muraaleista. Entiset lastauslaiturit ovat muuttuneet esiintymislavaksi.

Väliaikaiskäytössä olevat hallit ovat pystyssä vielä muutaman vuoden, kunnes ne tekevät tilaa uudelle asuinalueelle. Nautitaan ennen sitä uniikista ympäristöstä loistavan musiikin, hyvien juomien ja herkullisen ruoan parissa.

ESIINTYJÄT

PAMBIKALLIO

Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion muodostama Pambikallio hurmaa suomenkielisellä psykedeliapopillaan. Yhtyeen unenomainen, pehmeä ja leikittelevä soundi kietoo kuulijan tiukasti verkkoonsa. Suloisen ja vastustamattoman ulkokuoren sisältä paljastuu kuitenkin häpeilemätön ja ravisteleva helmi.

Pambikallio Facebookissa
Pambikallio Instagramissa
Pambikallio – Antaa tulla vaan 

SORSAJENGI

Sorsajengi on itsevarma yhtye, joka rokkaa ja tappaa etenkin energisellä ja vakuuttavalla live-esiintymisellään. Mainetta ja hypeä niittäneen bändin odotettu debyyttialbumi julkaistiin helmikuussa 2021. Sorsajengi näyttää ja kuulostaa upealta.

Sorsajengi Facebookissa
Sorsajengi Instagramissa 
Sorsajengi – Jumala

LUUKAS OJA

Kovassa nosteessa oleva Luukas Oja tunnetaan energisistä keikoistaan ja kantaaottavista lyriikoistaan. Bändi on esiintynyt muun muassa Ilosaarirockissa ja Provinssissa.

Luukas Oja Facebookissa
Luukas Oja Instagramissa 
Luukas Oja – Vielä tänään 

BAD SAUNA

Bad Saunan musiikissa yhdistyy perisuomalainen melankolisuus, amerikkalaisen vaihtoehtorockin energisyys, rempseän punkahtava “tee se itse” -asenne, ajoittainen ihana “hällä väliä” -meininki ja tietoisuus ympärillä olevasta maailmasta. Musiikillisesti bändi on kuin sekoitus Queens of The Stone Agea, alkuajan Apulantaa, The Hivesin hittikautta, 2000-luvun suomipunkkia ja Kings of Leonin riffittelyä.

Bad Sauna Facebookissa
Bad Sauna Instagramissa
Bad Sauna – Tehdä jotain tyhmää 

Keran Panimokylän kolme panimoa tarjoavat tuoreita virvokkeita festarikansalle.
Panimokylän muodostavat Tired Uncle’s Brewing, Masis Brewery ja 8-Bit Brewing.

Halleilla toimii myös Tired Uncle’s Taproom sekä terassi, joka tarjoaa halleilla toimivien kolmen panimon tuoretta olutta sekä toimivia suupaloja oluen kylkeen. Lisäksi alueelle saapuu myös Thai Vegan Kitchenin herkullinen ruokarekka! 

Kerafest-tapahtuma Facebookissa 

VAPAA PÄÄSY!
Tapahtuma on maksuton, esteetön ja soveltuu kaikenikäisille.
Huomioithan kuitenkin saapuessasi, että Keran juna-asema on valitettavasti esteellinen. Tapahtumapaikalle on mahdollista saapua myös bussilla sekä omalla autolla. Tarkemmat saapumisohjeet löydät täältä.

Autoilija: huomioithan, että Hallien parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista 4 tunnin ajan parkkikiekolla.