kera avoimet

14.12. LÄHETTÄMÖ & KONTTORI: Avoimet ovet

Kera-kollektiivin tapahtumatilojen Lähettämön ja Konttorin ovet suljetaan pian viimeistä kertaa. Mutta vielä kokoonnutaan viimeistä kertaa tiloihin nauttimaan taiteesta, musiikista ja seurasta!
Järjestämme tilojen viimeisellä viikolla avoimien ovien päiviä, jolloin tiloihin pääsee tutustumaan viimeistä kertaa. Avoimien ovien lisäksi perjantaina 17.12. Konttori-tilassa järjestetään avoimet purkubileet alkaen klo 20. Purkubileiden tapahtuman löydät täältä.
 
* * * AVOIMET OVET * * *
Lähettämön ja Konttorin tilat viimeistä kertaa auki ti 14.12. – la 18.12. Varauduthan mahdolliseen jonottamiseen ulkona. Tarkistamme ovella koronapassit kaikilta yli 16-vuotiailta.
Voit myös tutustua itsenäisesti urheiluhallin puolella oleviin teoksiin sekä hallien sisäpihan muraalialueeseen. Lemmikit ovat tervetulleita mukaan myös sisätiloihin.
 
Vierailu on maksutonta.
 
* * * MILLOIN * * *
TI 14.12. – LA 18.12. klo 14 – 20
PE 17.12. Purkubileet klo 20 – 00


* * * SIJAINTI * * *
PAIKKA
Keran Hallit, Karamalmintie 2 (ent. Karantie 2), Kera, Espoo
Lähettämö-halli, ovi L435 hallien sisäpihan perällä.
Huomaathan että tila ei ole esteetön, Lähettämöön sekä vessoille pääsee vain portaikon kautta.
 
* * * SAAPUMINEN * * *
Junalla: E- tai U-juna. Kävele Keran juna-asemalta itään seuraten Keran Hallien taiteella koristeltua verkkoaitaa.
Keran Hallien pääportti löytyy hiekkaparkkipaikan vierestä. Tule portista läpi, kävele sisään hallien pinkistä pääovesta ja suoraan käytävän päätyyn aulan jälkeen. Käytävän päädyssä astu ovesta hallien sisäpihalle ja käänny oikealle. Sisäpihan perällä on Lähettämön iso oranssi ovi L435.
 
Bussilla: 532 ja 114, pysäkki Nihtimäki (E1306). Kävele puomiportista alueelle ja suuntaa hallien sisäpihan perälle.
 
Pyörällä: Keran Hallien pyöräparkki löytyy pääportin vierestä sekä sisäpihan alusta Taproomin terassin vierestä.
 
Autolla: Hallien sisäpihan alussa on useita parkkipaikkoja ilman pysäköintivalvontaa. Aja sisään Karantien ja Lansantien valoristeyksestä. Pääportin vieressä, junaraiteiden lähettyvillä oleva hiekkaparkki on ParkkiPaten valvonnan alla, pysäköinti kyseisellä alueella on ilmaista ainoastaan 4 tunnin ajan parkkikiekolla.
 
* * * * * * * * * * * * * * *
Keran Hallit puretaan uuden asuinalueen tieltä osissa. Ensimmäinen osa, Keran juna-aseman puoleinen pääty puretaan tammi-syyskuussa 2022. Loput halleista ovat vielä pystyssä muutaman vuoden ajan. Tämä tarkoittaa, ettei taide katoa kokonaan! Keran Hallien sisäpihalla oleva Suomen suurin muraalialue sekä urheiluhallin puolella olevat teokset ovat silmänilona vielä pitkään.
Halleilla on myös muita lukuisia palveluita, kuten useita urheilualan toimijloita, pienpanimoita ja kahviloita ja ravintoloita. Tarjontaan voi tutustua Keran Hallien nettisivuilla www.keranhallit.fi
Alueen opastekartta AVOIMET OVET ja purkubileet