EspooPäivä_Banneri_uusi
Kera-kollektiivi kutsuu kaikki viettämään kulttuurin täytteistä Espoo-päivää Keran Halleilla!
 
Espoo päivänä Keran Halleilla järjestetään ohjelmaa aamusta iltaan kaiken ikäisille. Päivä polkaistaan käyntiin piristävällä Taikahuilu minioopperalla. Päivällä voit nauttia improvisaatioteatteriesityksestä auringonpaisteessa, joogata, hypätä mukaan rullaluisteludiskoon tai tutustua alueen urbaaniin taiteeseen opastetuilla kierroksilla. Panimoravintola sekä panimokaupat pitävät puolestaan nälän ja janon poissa. Ilta huipentuu Lastaamo-lavalle, jonne nousevat punk- ja rock-skenen kärkinimiin kuuluvat Puhelinseksi ja Kynnet.
 
Tapahtuma on maksuton!
 
klo 11 & 12 ja 13 MINIOOPPERA: TAIKAHUILU
Minioopperassa oopperaklassikon tarina kerrotaan kahden laulajan ja soittajan voimin. Riemastuttava teos sopii kaikille yli 2-vuotiaille.
Esityksen kesto: 30 minuuttia.
 
klo 12 -YHTEISÖTAIDETEOS
Kierrätysteema jatkuu yhteisötaideteoksen merkeissä, jossa tehdään taidetta kierrätykseen kelpaamattomista vaatteista, kankaista ja matonkuteista. Työpajassa jokainen pääsee osallistumaan uniikkien akustiikkalevyjen tekoon, jotka myöhemmin kootaan mosaiikkimaiseksi kokonaisuudeksi, ”rättimuraaliksi”. Työpajaan pääsee osallistuman niin kauan kunnes teokset valmistuvat.
 
klo 11, 12, 14, 15:30 & 17 JOOGAA JA LUOVAA TANSSIA
Pääset myös nauttimaan aidosta joogakokemuksesta ja luovan tanssin tunneista Espoo-päivänä. Voit tulla yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa luomaan hyvää fiilistä harjoittelulla.
 
11.00 GYROKINESIS (yoga for dancers) by Nadia Tapia
12.00 CREATIVE DANCE by Inês
14.00 HATHA YOGA with LIVE MUSIC by Sasha Saraswati & Guna
15.30 Joyful HATHA YOGA by Nicole
17.00 Dynamic HATHA YOGA by Deepika

Harjoitukset pidetään englanniksi. Harjoituksen kesto on noin tunnin. Ota mukaasi oma matto. Järjestäjä Evo Yoga @evo.yo .
 
klo 15-18 HÄVIKKIKUKKATYÖPAJA
Hävikkikukkakauppa Kukkiksen avoimessa hävikkikukkatyöpajassa valmistetaan ohjatusti erilaisia kukkakoristeita. Kaikille osaamistasoille riittää tekemistä, aiempaa osaamista ei tarvita. Voit valmistaa seppeleen, kranssin tai muun ovikoristeen, myös lapsille sopivia vaihtoehtoja on. Työpaja on avoin kaikille niin pitkään kuin materiaalia riittää.
 
klo 13.30 & 16.30 KATUTAIDEKIERROKSET
Opastetuilla katutaidekierroksilla pääset tutustumaan tarkemmin Hallien ulko- ja sisäseinien taiteeseen. Kierrokset alkavat Tired Uncle’s Taproomin kulmalta Hallien sisäpihalta. Kierrokselle osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista, saavu vain ajoissa kierroksen lähtöpaikalle.
 
klo 13, 15, & 17 KERAN PANIMOIDEN KIERROS
Tutustu Keran panimokylään!

Keran Halleilla toimii kolme panimoa: Tired Uncle Brewing Company, 8-Bit Brewing ja Masis Brewery. Kaikki kolme panimoa valmistavat käsityöläisoluensa Keran Halleilla, ja jokaisella on myös oma panimokauppansa tuotantotilojen yhteydessä.
Espoo-päivänä panimot järjestävät kolmen panimon kierroksia kello 13.00, 15.00 ja 17.00. Panimokierroksen liput maksavat 30 euroa per henkilö ja niitä voi ostaa Tired Uncle’s Taproomista. Kierroksille otetaan maksimissaan 20 henkilöä per kierros.
 
klo 14 – 15: IMPROTEATTERIESITYS
Hallien sisäpihalla päästään viihtymään teatterin merkeissä, kun improvisaatioryhmä Lollaattori esittää Hallien Lastaamo-lavalla esityksen Vahingossa Hauska.
 
klo 14 – 18 ROLLER SKATE DISCO
Laita rullaluistimet jalkaan ja tule tanssimaan Hallien sisätilaan Lähettämöön. Rullaluisteludiskossa pyörähdellään DJ:n soittaman musiikin tahtiin urbaanin taiteen ympäröimänä.
 
klo 19.30 PUHELINSEKSI
Rovaniemeläinen melodista punkrokkia soittava Puhelinseksi avaa illan musiikkiesitykset Lastaamo-lavalla. Yhtye kuvailee tyyliään haikean punkrokin ja powerpopin yhdistelmäksi.
 
klo 21.00 KYNNET
Ilta huipentuu rock-yhtye Kynsien keikkaan Lastaamo-lavalla. Kynnet on valloittanut Suomen rock-kentän piristävällä lo-fi-jytällä ja mukaansatempaavalla keikkameiningillä.
 
 
INFO:
 
Tapahtuma on maksuton ja esteetön. Huomioithan kuitenkin saapuessasi, että Keran juna-asema on valitettavasti esteellinen. Tapahtumapaikalle on mahdollista saapua myös bussilla sekä omalla autolla. Tarkemmat saapumisohjeet löydät osoitteesta https://www.keranhallit.fi/saapumisohjeet/ . Autoilija, huomioithan, että Hallien parkkipaikalla pysäköinti on ilmaista 4 tunnin ajan parkkikiekolla.
 
Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia. Ethän saavu paikalle sairaana.
 
Keran Keitaalla on myös Tired Uncle’s Taproomin terassi, joka tarjoaa halleilla toimivien kolmen panimon tuoretta olutta sekä toimivia suupaloja oluen kylkeen. Tired Uncle’s Taproom ja terassi ovat auki klo 15-23. Lisäksi Halleilla toimivien panimoiden panimokaupat palvelevat myös janoisia.