• KERAN KIRPPIS 1 TWO LINES

Keran Kirppis

Kirppis lauantaina 25.9. järjestetään sisällä Lähettämössä. Lähettämö sijaitsee hallien sisäpihan perällä, kulku ovesta L435. 
Myyjät voivat jättää auton Lähettämön oven viereen asfaltipihalle. Ostajien parkkipaikka sijaitsee edelleen hallien pääoven viereisellä hiekkakentällä.

* * * * * * * * * * * * * * * * 

Kera-kollektiivin järjestämä Keran Kirppis on taas täällä!
Kirppis järjestetään Espoossa Keran Hallien sisäpihalla joka toinen lauantai klo 11–14. Sateisella kelillä kirppis siirretään sisätiloihin.

Kirppispäivät:
19.6., 3.7., 17.7., 31.7., 14.8., 11.9., 25.9.

Facebook-tapahtumaan tästä.

Myyntipaikat ovat ilmaisia, eikä niitä tarvitse varata ennakkoon. Kuka tahansa voi siis tulla myymään tavaransa, kunhan vie kaikki myymättömät tavarat mukanaan pois ja siivoaa jälkensä. Myyjä voi tuoda mukanaan myyntipöydän, lakanan tai järjestää myyntipisteensä haluamallaan tavalla. Myyjät saavat tulla alueella asettamaan myyntipisteensä klo 9.00 eteenpäin.

Vieritä alas kohti lisätietoja ja aluekarttaa.

🔸 PAIKKA 🔸
Keran Hallit, Karamalmintie 2 (ent. Karantie 2), Kera, Espoo
Kirppispaikkana 25.9. Lähettämö-halli, ovi L435 hallien sisäpihan perällä.

Huomaathan että tila ei ole esteetön, Lähettämöön pääsee vain portaikon kautta.

🔸 SAAPUMINEN 🔸
Junalla: E- tai U-juna. Kävele Keran juna-asemalta itään seuraten Keran Hallien taiteella koristeltua verkkoaitaa.
Keran Hallien pääportti löytyy hiekkaparkkipaikan vierestä. Tule portista läpi, kävele sisään hallien pinkistä pääovesta ja suoraan käytävän päätyyn aulan jälkeen. Käytävän päädyssä astu ovesta hallien sisäpihalle ja käänny oikealle. Sisäpihan perällä on Lähettämön iso oranssi ovi L435. 
Bussilla: 532 ja 114, pysäkki Nihtimäki (E1306). Kävele puomiportista alueelle ja suuntaa hallien sisäpihan perälle.
Pyörällä: Keran Hallien pyöräparkki löytyy pääportin vierestä sekä sisäpihan alusta Taproomin terassin vierestä.
Autolla: Ostajien parkkipaikka löytyy hallin itähallin päädystä (keltaisella merkattu alue kartalla). Aja sisään Karantien ja Lansantien valoristeyksestä. Myyjien parkkipaikka on sisäpihan perällä Lähettämön edessä. Kyseisillä parkkialueella ei tarvitse parkkikiekkoa.

🔸 MYYJÄT 🔸

Kirppis on täysin maksuton. Myyjien on tuotava omat pöydät, rekit ja/tai lakanat. Mitään tavaroita ei saa jättää hallien roskiksiin vaan kaikki myymätön tavara on vietävä mukanaan. Kirppikseen ei tarvitse ennakkoon ilmoittautua.
Myyjät voivat tuoda tavarat Lähettämöön klo 9.00 eteenpäin. Huomaathan, että Lähettämö ei ole esteetön tila, entiseen varastohalliin pääsee vain portaikon kautta. Mikäli tuot tavarat autolla, aja Keran Hallien sisäpihalle Karantien ja Lansantien risteyksen ajoportista. Parkkipaikka löytyy Lähettämön oven vierestä. Huom! Tämä parkkipaikka on tarkoitettu vain myyjille, ostajien on jätettävä autonsa hallin päädyssä olevalle parkkipaikalle (ks. kuva alla).

🔸 MUUTA 🔸

Ethän tule paikan päälle mikäli tunnet itsesi sairaaksi. Suosittelemme käyttämään kasvomaskia kirppiksen ollessa sisätiloissa. Muista myös pitää turvavälit muihin kirppistelijöihin. Lähettämön hallissa on onneksi reilusti tilaa isollekin joukolle. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja suosi maksuvälineenä Mobilepay-sovellusta.
Vessat Lähettämön yläkerrasta Konttori-tilasta sekä kellarikerroksen pukuhuoneista. 

Keran Kirppis tehdään yhdessä. Jokainen on vastuussa omista tavaroistaan ja roskistaan, joten muista siivota myyntipisteesi ympäristö ennen lähtöä.
Mikäli kävijöitä on paljon, voimme joutua rajoittamaan kävijämäärää.
Jos sinulla on lahjoitettavia ehjiä vaatteita tai tavaroita, Nihtisillan Kierrätyskeskus sijaitsee alle kilometrin matkan päässä Keran Halleilta osoitteessa Kutojantie 3.

Keran Kirppikset 2021