AvoimetOvet_Banner_Kerahub_FB
 
 
Kera Hub avoimet ovet 16.6. klo. 15–17
 
Keran entisen teollisuusalueen muutos kestävän kehityksen mallikaupunginosaksi etenee! Tervetuloa Kera Hubin avoimiin oviin kuulemaan ja katsomaan mitä Kerassa seuraavaksi tapahtuu. Kera Hub on Keran Halleilla sijaitseva esittelytila ja kohtauspaikka kaikille Keran alueen kehittäjille ja asukkaille.
 
Avoimien ovien aikana myös Tulevaisuuden kaupunkiympäristö pilotin avajaiset! Pilotti tutkii ja esittelee kesän 2022 ajan tulevaisuuden kaupunkitilan ja katuympäristön mahdollisuuksia. Luvassa on ainakin vehreitä istuskelupaikkoja ja osallistavaa katutilaa.
 
 

OHJELMA

 
Vapaata tutustumista Kera Hub -tilaan ja mahdollisuus keskustella Espoon kaupungin asiantuntijoiden kanssa Keran kehityksestä. Tarjolla kahvia ja pullaa!
Tulevaisuuden kaupunkiympäristön pilotin avajaiset ja pilotin suunnittelijat paikalla jututettavina.
 
 
KUKKASEPPELETYÖPAJA

Suomen ensimmäisen hävikkikukkakaupan Kukkiksen avoimessa kukkaseppeletyöpajassa valmistetaan hävikkikukista seppeleitä. Kaikille osaamistasoille riittää tekemistä, eikä aiempaa osaamista tarvita, sillä työpaja on ohjattu. Tervetuloa puuhailemaan kukkien parissa niin kauan kuin materiaaleja riittää!
Hävikkikukkatyöpaja järjestetään klo 15–17 Hallien sisäpihan eteläisellä sisäänkäynnillä.
 
HYÖNTEISHOTELLIPAJA

Kera-kollektiivin järjestämässä hyönteishotellipajassa voit rakentaa kierrätysmateriaaleista oman hyönteishotellin: ekologisen hyönteisten majapaikan vaikkapa kesämökille tai kotipihalle. Pölyttäjähyönteisiä kannattaa houkutella viihtymään pihapiiriin, sillä ne auttavat marjapensaiden ja hedelmäpuiden pölytyksessä! Hyöty on myös pitkäaikainen: monet lajit talvehtivatkin hotellissa mielellään.
Hyönteishotellipaja järjestetään klo 15–17 Hallien sisäpihan eteläisellä sisäänkäynnillä.
 
DJ LAISKA JAAKKO

Musiikista vastaa koko tapahtuman ajan DJ Laiska Jaakko, joka on tuttu niin festivaaleilta kuin radiostakin. Yli kymmenen vuotta levyjä soittaneen Laiska Jaakon setissä soi niin drum ’n’ bass kuin funk sekä soul.
Laiska Jaakko Facebookissa: www.facebook.com/laiskajaakko666
 
Keran Hallit sijaitsevat osoitteessa ​​Karamalmintie 2, 02630 Espoo. Keran juna-asema on valitettavasti esteellinen. Paikalle on kuitenkin mahdollista saapua myös bussilla sekä omalla autolla (ilmaista parkkiaikaa 4 tuntia). Tarkemmat saapumisohjeet löydät osoitteesta www.keranhallit.fi/saapumisohjeet
 
Kera Hub avoimet ovet tapahtumia järjestetään jatkossa myös lisää! Tapahtumissa esitellään vaihtuvia Keran kehittämiseen liittyviä teemoja. Seuraavat tapahtumat ovat loppukesällä ja syksyllä.