• 13.11. Ravintola Hukkatila Kera ystävien

13.11. Ravintola Hukkatila Kera ystävien

Ravintola Hukkatila tekee paluun pitkän hiljaiselon jälkeen! Tällä kertaa suuntaamme Keran Halleille tiloihin, jotka tullaan purkamaan ensi vuonna. Nyt on siis viimeisiä hetkiä nauttia ruoasta ja taiteesta tässä ainutlaatuisessa paikassa kera vanhojen ja uusien ystävien.
 
Kaupungit ovat täynnä tiloja, joilla voisi tehdä paljon enemmän. Me täytämme ne hetkeksi hyvällä ruoalla, juomalla, seuralla ja taiteella. Kutsumme paikalle tutut ja tuntemattomat. Ja katsomme millainen keitos siitä syntyy. Ravintola Hukkatila on Jaakko Blombergin ja Jyrki Tsutsusen luotsaama ravintola, joka syntyy joka kerran uudestaan yhden illan ajaksi.
 
Jokainen kävijä voi itse määritellä maksamansa maksun suuruuden, mutta toivomme jokaisen kantavan kortensa kekoon vähintään 50 eurolla. Talo tarjoaa Kerassa majaansa pitävän Tired Uncle Brewing Co:n menuun sopivaa olutta, eikä janoisimpiakaan jätetä pulaan. Ilta jatkuu illallisen jälkeen vapaamuotoisesti, joten kiirettä poistua ei ole. Varaa tarpeeksi käteistä mukaan lahjoituksia varten.
 
Tapahtuma on yksityistilaisuus. Jos olet halukas osallistumaan, laita mailia osoitteeseen jaakko.blomberg@gmail.com
Mainitse viestissäsi ruokailijoiden määrä (korkeintaan 4 henkilöä) sekä mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.
Kansikuvan taide: Hilkka Helmi