Keran Keitaan avajaiset: Karri Lehtonen & JPTH JNE.

Keran Hallien sisäpihalla sijaitsevan Keran Keitaan avajaisia vietetään perjantaina 4.6. klo 18 – 20 livemusiikin tahtiin, kun lastauslaitureista rakennetulle Lastaamo-lavalle nousevat Karri Lehtonen sekä Juha Pekka Tapani Heikkinen JA NIIN EDELLEEN.
 
Tapahtuma on maksuton.
 
Karri Lehtosen laulut on tarinoita pullollaan. Välillä käsittelyssä on oma elämä, välillä taas painellaan fiktiivisemmillä vesillä. Karrin välitön ja positiivinen esiintyminen tuo hymyn huulille.
 
Juha Pekka Tapani Heikkinen JA NIIN EDELLEEN palaa vuosien keikkatauolta nälkäisempänä kuin koskaan! JPTH:n legendaarisesta katusoiton Suomen mestaruudesta tulee kesällä kuluneeksi 10 vuotta ja koko maan halkoneesta Suomen Katusoittokeisari TV-spektaakkelista 5 vuotta, joten bändillä on taas näytönpaikka edessä. Tule tarkastamaan onko katusoittajan kitara ja kertsit yhtä tarkasti epävireessä kuin ennen ja lentääkö läppä välispiikeissä!
Tapahtumassa noudatetaan voimassa olevia koronarajoituksia. Ethän saavu paikalle sairaana.
 
Aikataulu:
18:00 Karri Lehtonen
19:15 Juha Pekka Tapani Heikkinen JA NIIN EDELLEEN
 
Keran Keitaan terassi tarjoaa ruokaa ja juomaa klo 19 asti (anniskelu päättyy klo 18). Keran panimokaupat palvelevat myös janoisia.
Keran Keitaan avajaiset: Karri Lehtonen & JPTH JNE.