• sadeklubi
SADE ry presents: SADEKLUBI goes Keran Hallit!
 
Koronan takia peruuntuneet SADEKLUBI tapahtumat pääsevät nyt vihdoin upeaan alkuun Keran Hallien ainutlaatuisessa ympäristössä. Haluamme tarjota teille mahdollisuuden bailata jo aikaisin ja jatkaa halleilta seuraaviin bileisiin tai vaikka kotiin aikaisille unille. Dj selektio tekee oikeutta tälle helpotuksen ja täyttyvien odotusten kuumalle ja aurinkoiselle kesälle.
 
Tavoitteenamme olisi SADEKLUBI tapahtumilla myös rikkoa tanssijoiden skeneilyä ja tuoda mukaan kaikkia tanssista nauttivia ihmisiä! Joten kutsu kaikki sun kaverit ja kesäihastukset, halleilla on tilaa turvaväleinkin!
 
DJ’s:
Mellow Yellow collective
Edustamassa upeaakin upeammat Sophia ja Renaz! Nimi puhuu puolestaan, ja jos ei niin me SADE ry:ssä ainakin tiedetään jo, että Mellow Yellow tuo sellaset bileet mestoille, että HUH! Suositellaan kaikkia tekemään kehonhuoltoa viikko ennen ja jälkeen, jotta selvitään tästä jorauksen ja bootysheikin intensiteetistä. Jos Mellow Yellow päätyy tanssilattialle niin varovasti siellä ja muistiinpanot esille, nää tyypit myös jo-raaaa!
 
Dj Kekki
Tuo aina kaikinpuolin ah niin freesi Ruotsin maille kadonnut housekukkanen, joka tulee siunaamaan Suomen tanssikansaa houseselektioillaan. Ja varmasti kuten kollegansa myös Dj Kekki tuo osuutensa myös tanssilattioiden hiittiin.
 
Tapahtuma on ilmainen!
 
HUOM!
Vaikka covid tilanne on helpottamaan päin meidän tulee silti toimia vastuullisesti ja huomioida viruksen olemassaolo, joten:
– Muistathan ilmoittautua annetun google formin kautta, näin varmistamme, että meillä on kaikkien osallistuneiden yhteystiedot
https://forms.gle/R33bUjRsEVr8NunQ6
– Ethän tule klubille mikäli sinulla on mitään koronan oireita
– Pidä turvavälit mahdollisimman hyvin
– Muista pestä kädet
– AINA dab kun aivastat tai yskit
– Kunnioitathan myös sitä, että kaikki eivät koe vielä haluavansa esim tervehtiä kosketuksen kautta
Myös:
– Muista tuoda mukanasi runsaasti nesteytystä, Keran halleilla on vessat ja vesipisteitä, mutta mikäli helteet jatkuvat niin suosittelemme ottamaan Vichyt kehiin tai muuten huolehtimaan myös suolojen saannista.
 
TURVALLISEMMAN TILAN PERIAATTEET
SADE ry:n tavoitteena on tuottaa tapahtumia, jotka toteuttavat turvallisemman tilan periaatteita. Pyydämme, ettette tee oletuksia muiden taustasta, sukupuolesta, seksuaalisuudesta, identiteetistä jne. Toivomme, että annatte kaikille tilan ja kunnioituksen osallistua tapahtumaan sellaisena kuin ovat; kaikenlainen häirintä, syrjintä, toisten rajojen rikkominen johtaa häiriköijän poistamiseen alueelta. Tällaisista tapauksista voi ilmoittaa alueella työskentelville järjestyksenvalvojille, dj:lle tai tapahtumaan erikseen määritetylle vastuuhenkilölle, tästä tarkemmin myöhemmin.
 
Suosittelemme myös kertaamaan turvallisemman tilan säännöt esimerkiksi Ruskeiden tyttöjen sivulta:
Kiitos Ruskeat Tytöt hienosti asetetuista turvallisemman tilan säännöistä!
 
Kunnioittamalla turvallisemman tilan periaatteita me kaikki nautimme olostamme läpi tapahtuman ja poistumme mukanamme paljon uusia, kauniita ja ehkä hieman hikisiä muistoja. Ihanata!
 
Selvittelemme vielä tilan esteettömyyttä, julkaisemme tiedot tapahtumassa piakkoin.
 
Tapahtuman on määrä olla sisätiloissa (jossa isot ovet raikkaaseen ulkoilmaan), mutta mikäli sään ja muiden edellytysten puolesta mahdollista niin saatamme siirtää tapahtuman pääasiassa ulkotiloihin.
 
Nähdään pian ja bailataaaan!